Veentjer Parket

06 11 75 15 99

Onderhoud Bona parketlak

Onderhoud Bona parketlak

 

Bona System
Aangezien Bona al bijna 100 jaar onderdeel van de vloerenbranche is, weten ze precies welke eisen er worden gesteld. Ze bekijken de vloer vanuit een levenslang perspectief en maken producten die van het begin tot het einde op elkaar zijn afgestemd voor een optimaal en duurzaam resultaat. Dit ‘Bona System’ bestaat uit professionele producten die het beste in houten vloeren naar boven halen, die voldoen aan diverse milieu-eisen, veilig en makkelijk te verwerken zijn.

Vloermoppen, Reinigers en Accessoires
Het onderhoud van houten vloeren is een aandachtspunt voor iedere vloereigenaar. Om de vloeren ook de komende jaren mooi te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Bona biedt alle benodigde onderhoudsproducten van hoge kwaliteit voor alle gelakte en geoliede houten vloeren. Ons onderhoudsaanbod bevat producten voor zowel de vakman als de consument.

Reinigingsproducten
Bona Deep Clean Solution is een geconcentreerde reiniger voor het grondig en diep reinigen van met parketlak behandelde of geoliede houten vloeren en houten terrasvloeren. De unieke formule maakt effectief schoon en verwijdert hardnekkige strepen, zonder dat het hout verkleurt. Wordt gebruikt om doffe houten vloeren op te frissen en/of het oppervlak te ontvetten, voordat een polish of onderhoudsolie wordt aangebracht.
Reinigingsproducten

Bona Spray Mop
De Bona Spray Mop voor gelakte houten vloeren stelt je in staat je houten vloer in een handomdraai te reinigen. Hij heeft een ergonomisch ontwerp en is eenvoudig in gebruik, kan snel in elkaar worden gezet (daarna laat je het zo en zet het weg in de kast) en bijgevuld met de speciaal ontwikkelde Bona Houten Vloer Reiniger Cartridge.
– Spray Mops

 

Bona remover
Bona Remover is een geconcentreerd vloeibaar product om polish van gelakte houten vloeren te verwijderen. Speciaal ontwikkeld voor Bona Polish en Bona Freshen Up. Eveneens geschikt voor het verwijderen van zwarte strepen van schoenzolen.

 

Veentjer Parket