Veentjer Parket

06 11 75 15 99

Bona Parketlak en Craft Oil

Bona Parketlak

Marktleider

Bona is de marktleider in watergedragen lakken voor houten vloeren. Ze garanderen een eersteklas duurzame resultaat en makkelijk te onderhouden parketvloeren, afhankelijk van het type. Ongeacht of u glans, kleur, stroefheid of duurzaamheid van de parketlak voor een houten vloer verwacht, Bona levert dè perfecte oplossing. Met parketlakken van Bona is een eersteklas resultaat gegarandeerd: prachtige, duurzame en eenvoudig te onderhouden houten vloeren. Reeds in de jaren ‘70 namen wij het voortouw in de ontwikkeling van parketlakken op waterbasis, met een compleet aanbod van milieusparende producten.

Bona grondlak

De zes grondlakken bieden een kleurvariatie van Scandinavisch wit tot amber en zijn compatibel met elk van de zes aflakken.

Bona aflak

De vier aflakken met hun hoog performante formuleringen vormen een gamma met een slijtweerstand en glansgraad geschikt voor elke mogelijke residentiële of commerciële toepassing. Bona Parketlak heeft een laag VOS-gehalte.

Bona Craft Oil 2K

Standaard leverbaar in 19 moderne kleuren – de kleuren zijn oneindig onderling te mengen waardoor uw elke kleur kunt krijgen die u maar wenst. Het kan zelfstandig worden gebruikt als een sneldrogende, high-performance olie of worden afgewerkt met een parketlak uit de Traffic serie

Veentjer Parket