Veentjer Parket

06 11 75 15 99

Legwijze spaanplaat platen

Op een houten ondervloer worden, bij verlijmde en genagelde vloeren, als tussenvloer spaanplaatplaten geniet. Hierbij worden gekartelde spijkers gebruikt. Je voorkomt hierdoor dat in de loop van de tijd de platen los komen en irriterend gepiep ontstaat.

EcopPearls

EcoPearls® is een egalisatie product dat ontwikkeld is om een stabiele ondergrond te creëren. Met de EcoPearls®kunnen gemakkelijk onregelmatigheden, hoogteverschillen van 0 – 100 mm, maar ook buizen of leidingen in weggewerkt worden. Eenvoudig in gebruik. Nadat de inhoud van een zak of emmer op de ondergrond is uitgegoten, komt het neer op het gelijkmatig verdelen van de EcoPearls®. Dit kan door de Unifloor SpaceLeveller2.0 of een rei te gebruiken. De oppervlakte is daarna direct beloopbaar.

Geluidsreductie

Bestaande houten vloeren geven in de onderliggende ruimten meer contactgeluid dan een zandcement dekvloer. Om het geluid te reduceren kan er eventueel eerst een Redupax ondervloer geplaatst worden; waarna de spaanplaat platen erop genageld worden. Redupax® heeft een hoge mate van thermische isolatie en een egaliserend vermogen tot maximaal 3 mm.

  • Nieten met gekartelde nagels
Veentjer Parket