Veentjer Parket

06 11 75 15 99

Leverbare Bourgogne tapis houtsoorten

Wilt u een onverslijtbare brede-delen vloer in landhuisstijl? Kies dan voor  bourgogne parket. Bourgogne is ca. 9 mm dik en is er met of zonder vellingkant. De delen worden verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer.

Door de massieve toplaag onderscheidt bourgogne zich van andere brede delen vloeren, zoals duoplanken of breed lamelparket. De vloer is nagenoeg onverslijtbaar. Voor ieder huis en elke smaak is er een variant voorhanden die uitstekend in het interieur past. Qua uitstraling en gebruiksgemak is deze massief houten parketvloer superieur.

Legwijze
De 9 mm dikke massieve delen, die op traditionele wijze worden gelegd, zorgen voor een heerlijk ruimtelijk wooncomfort en een nostalgische uitstraling. Bourgogne delen kunnen worden geleverd in wisselende of vaste breedtes van 11  tot wel 25 cm. De delen worden verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer van spaanplaat of van eiken mozaïek, die op zijn beurt weer wordt verlijmd op de bestaande zandcement-, beton- of anhydrietvloer. Omdat Bourgogne als halffabrikaat wordt geleverd zal de vloer, nadat deze gelijmd en gespijkerd is, nog geschuurd en gevoegd moeten worden (met voegenkit en houtstof). Voor een smaakvolle finish wordt de vloer afgewerkt met een waslaag, hardwaxlolie of laklaag naar keuze.

  • Afzelia doussie bourgogne
Veentjer Parket