Veentjer Parket

06 11 75 15 99

Meister Lindura  meister_logo

 

Meister Lindura

 

Bijzonder robuuste houten vloer
Lindura is een houten vloer die bijzonder veel uithoudt. Reden daarvoor is zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve ‘Wood Powder’. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten zoals eiken, lariks of noten en uit verschillende oppervlaktebehandelingen. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet!

Lang plankenformaat
Een houten Lindura-vloer doet het vooral goed in royale ruimtes. De zeer lange planken komen daar perfect tot hun recht. Lindura is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende breedtes die ook samen gelegd kunnen worden – dat levert een bijzonder fascinerend patroon op.

HDF-tussenlaag
Meister Lindura is uitgerust met een extreem vormstabiele HDF-tussenlaag en zeer goed passende klikverbindingen. Daardoor gaan deze parketvloeren bijzonder lang mee en zijn ze eenvoudig te leggen.

 

 

Meister Lindura

 

HD 3oo mat gelakt of natuurgeolied

Voordelen:
• Geschikt voor woningen waar geen vastliggende vloer gelegd mag worden
• Geschikt voor vloerverwarming
• Door kliksysteem eenvoudig en snel te plaatsen
• Beschadigde panelen zijn makkelijk te vervangen
• Vloer kan meeverhuizen
• Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en slijtvast

Nadelen:
• Loopgeluid

Collectie en prijzen

Grote stalenborden van Meister Lindura, kunnen op afspraak bekeken worden bij Heditex B.V. te Vlaardingen.
Ik kan u daar een offerte geven.

 

Brochure

Interieurdesigner U kunt onmiddellijk testen hoe verschillende oppervlakken er op vloer, wand en plafond uitzien.

Easybo Fotoservice U kunt een foto van de kamer waarin u een nieuwe vloer wilt leggen uploaden; en verschillende vloeren bekijken.

 

Veentjer Parket