Veentjer Parket

06 11 75 15 99

Parketnavigator

Denkt u u qua patroon na over een visgraat, een Hongaarse punt of een ander legpatroon? De Lieverdink Parketnavigator biedt u de mogelijkheid om vloeren in te passen in foto’s van bestaande interieurs of in een foto van uw eigen interieur. U kunt zich een beeld vormen over de verschillende  legpatronenen in diverse legrichtingen. Waarschijnlijk komt u hierbij gemakkelijker tot een keuze.

U kunt via onderstaande mail toegang aanvragen voor de Lieverdink Parketnavigator.

info@veentjerparket.nl

 

Eigen interieurfoto’s in de parketnavigator?

Uw kan eigen foto’s laten bewerken in de Parketnavigator van Parketfabriek Lieverdink, zodat duidelijk wordt hoe een vloer precies tot uiting komt in een specifieke ruimte.

Eigen foto

 

Lieverdink Parketnavigator

 

Parketnavigatieboek

Lieverdink Parketnavigatieboek

Wilt u graag zonder tussenkomst van een parketspecialist alvast globaal bekijken welke parketvloer in aanmerking komt voor uw woning? Dan kunt u via het digitale Lieverdink Parketnavigatieboek houtsoorten en patronen combineren in vooraf gedefinieerde interieurs. Tevens kunt u via deze digitale tool bekijken welke wandkleuren worden geadviseerd in combinatie met houtsoorten en afwerkingen. En u kunt zien hoe houtsoorten na verloop van tijd verkleuren.

Creëer uw eigen vloer en combineer
Klik op een houtsoort of verouderde kleur hieronder en pas vervolgens met de patroonbuttons rechts de vloer in de foto aan. Verder kunt u in de navigator een bijpassende wandkleur zoeken en de verkleuring van houtsoorten.

Parketnavigatieboek