Veentjer Parket

06 11 75 15 99

Bona Parketlak

Bona Parketlak

 

Marktleider
Bona is de marktleider in watergedragen lakken voor houten vloeren. Ze garanderen een eersteklas duurzame resultaat en makkelijk te onderhouden parketvloeren, afhankelijk van het type.

Ongeacht of u glans, kleur, stroefheid of duurzaamheid van de parketlak voor een houten vloer verwacht, Bona levert dè perfecte oplossing. Met parketlakken van Bona is een eersteklas resultaat gegarandeerd: prachtige, duurzame en eenvoudig te onderhouden houten vloeren. Reeds in de jaren ‘70 namen wij het voortouw in de ontwikkeling van parketlakken op waterbasis, met een compleet aanbod van milieusparende producten.

 

Bona grondlak
De zes grondlakken bieden een kleurvariatie van Scandinavisch wit tot amber en zijn compatibel met elk van de zes aflakken.

Bona Classic  geeft het oppervlak een goed gevulde uitstraling en vermindert het risico van kantenverlijming.
Bona Intense  is gemakkelijk te gebruiken, te schuren en geeft het oppervlak een goed gevulde uitstraling met een rijke kleuring.
Bona Amber  is een baanbrekende watergedragen grondlak die houten vloeren een diepe en warme kleur geeft. Een resultaat dat voorheen alleen werd bereikt door producten met oplosmiddelen.
– Bona Quick  is een spatelgrondlak voor het gebruik op vloeren die onderhevig zijn aan normale slijtage. Het kan tussen de lagen door worden gebruikt om het oppervlak te reinigen van fijnstof, het vullen van miniscule krasjes en het verbetert de uitstraling van de vloer.
Bona White  is een Primer voor een white wash behandeling op houten vloeren.
Bona Naturale  behoudt de natuurlijke en onbehandelde uitstraling van de vloer.

 

Bona aflak
De zes aflakken met hun hoog performante formuleringen vormen een gamma met een slijtweerstand en glansgraad geschikt voor elke mogelijke residentiële of commerciële toepassing. Bona Parketlak heeft een laag VOS-gehalte.

Bona Novia  is een 1-component watergedragen parketlak voor de behandeling van houten vloeren in woningen en andere plaatsen onderhevig aan normale slijtage.
Bona Mega  voor kantoren, kleine winkels, hotelkamers en als premium-product voor in huis.
Bona Mega Naturel  dicht en beschermt houten vloeren maar wel met de uitstraling en het gevoel van puur hout.
Bona Traffic HD  is ’s Werelds sterkste en snelst drogende hoogwaardige parketlak voor houten vloeren die onderhevig zijn aan extreme slijtage / die zeer intensief worden belopen.
Bona Traffic HD Anti-slip  is ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste standaards voor slipweerstand op werkvloeren en andere situaties waar vocht op de vloer terecht kan komen.
Bona Traffic Natural  dicht en beschermt houten vloeren met de uitstraling en het gevoel van puur hout.

 

Bona Craft Oil  en Bona parketlak geeft uw vloer de gewenste kleur en optimale bescherming.

Veentjer Parket