Veentjer Parket

06 11 75 15 99

Bona Craft Oil en lak

Bona Craft Oil en lak   Bona Craft Oil en lak

 

 

Bona Craft Oil en Bona parketlak geeft uw vloer de gewenste kleur en optimale bescherming.

 

Craft Oil
Bona Craft Oil 2K’s unieke formule, op basis van plantaardige oliën, zorgt voor een snelle droging en de allerbeste bescherming. Het is de ideale afwerking voor soms lastige houtsoorten als kambala, afzelia en walnoot. Ook goed te gebruiken op gerookt eiken en gestoomd beuken.
Het zorgt voor een bijzonder fraai en water- en vlekbestendig oppervlak en is klaar voor gebruik na een droogtijd van slechts 8 uur (Neutral) tot 12 uur (Kleurolie).

Met superieure houtverzadigde eigenschappen, geeft Bona Craft Oil diepe bescherming tegen slijtage, chemicaliën en vocht. Een natuurlijke plantaardige olie met vrijwel geen geur en een significant laag VOS-gehalte. Dit betekent dat het veilig is om mee te werken en op te leven.

 

Verkrijgbare kleuren 

 1.   Light Grey
 2.   Old Grey
 3.   Ash
 4.   Frost
 5.   Sand
 6.   Invisible
 7.   Neutral Light
 8.   Neutral
 9.   Umbra
 10.   Graphite
 11.   Clay (niet in de kleurenwaaier.

 

Bona Craft Oil en lak
Bona Craft Oil 2K’s is na 8-12 uur eventueel overlakbaar met de 2-componentenlakken Bona Traffic.

Bona Traffic HD is ’s Werelds sterkste en snelst drogende hoogwaardige parketlak voor houten vloeren die onderhevig zijn aan extreme slijtage / die zeer intensief worden belopen. De vloer kan nu reeds na 12 uur nà de laatste laklaag maximaal belast worden. Wordt gebruikt in hotels, restaurants, beurshallen, treinstations en luchthavens over de hele wereld, waar een korte downtijd essentieel is. Op waterbasis, VOS- en geurarm. Niet vergelend.

 

Bona Traffic Natural dicht en beschermt houten vloeren maar wel met de uitstraling en het gevoel van puur hout. In tegenstelling tot conventionele parketlakken voelt het oppervlak meer als onbewerkt, fijn geschuurd hout.
Het is gebaseerd op de unieke Traffic formule dat garant staat voor duurzaamheid op lange termijn en betrouwbare resultaten.
Uitermate geschikt voor vloeren in commerciële en openbare ruimtes.

Veentjer Parket